Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@20:15:28 GMT

جزئیاتی از طرح کاهش آلودگی هوا

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۹۹۴۳

صراط:

سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن بیان جزییات طرح کاهش آلودگی هوا، گفت: در طرح نوبتی یا زوج و فرد خودرو‌ها که در شرایط آلودگی هوا اجرا می‌شود معمولا رانندگان به یکسری نکات توجه کنند؛ در حال حاضر دیگر طرحی به نام طرح زوج و فرد نداریم، بعد از تغییراتی که سال گذشته و امسال در طرح‌های ترافیک شهر تهران که حلقه اصلی آن به عنوان طرح ترافیک محسوب می‌شود و حلقه دوم که به آن طرح زوج و فرد اطلاق می‌شد، امروز به آن طرح «کاهش آلودگی هوا» می‌گویند و دیگر طرحی به نام زوج و فرد نداریم و بعد از این وقتی که در شرایط اضطرار قرار می‌گیریم همان طرح کاهش آلودگی هوا است که تا درب منزل گسترش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش میزان مهماندار در خصوص اینکه چه کسانی می‌توانند در شرایط اضطرار از درب منزل خودور خارج کنند، بیان داشت: فقط کسانی می‌توانند از درب منزل خارج شوند و تردد کنند که بیست روز رایگانی که در هر فصل در اختیار دارند را داشته و درواقع هنوز از اعتبار ۲۰ روزه آنان باقی مانده باشد.

وی افزود: پس به این ترتیب چنانچه راننده‌ای اگر از بیست روز اعتبار خود استفاده کرده باشد و بعد از آن بخواهد با پرداخت عوارض در سطح شهر تردد کند، به طور قطع در شرایط اضطرار اجازه استفاده از تردد در شهر را با پرداخت عوارض نخواهد داشت و فقط کسانی می‌توانند در سطح شهر تردد کنند که بیست روز رایگان را در هر فصل داشته باشند.

وی همچنین از شهروندان خواست که دیگر از عبارت طرح زوج و فرد استفاده نکنند چرا که دیگر طرحی به نام زوج و فرد در شهر تهران وجود ندارد و طرح با نام «طرح کاهش آلودگی هوا» شناخته می‌شود.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید مجدد بر اینکه که تنها کسانی می‌توانند در شرایط اضطرار در سطح شهر تهران تردد کنند که از بیست روز اعتبار فصلی آن‌ها باقی مانده باشد، گفت: در طرح کاهش آلودگی هوا که همان حلقه دوم است، در شرایط اضطرار که طرح کاهش آلودگی هوا از درب منازل شروع می‌شود، تنها باید ۲۰ روز اعتبار فصلی وجود داشته باشد در غیراین صورت حتی با پرداخت عوارض نیز نمی‌توان از خودرو استفاده کرد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در عملیات‌های یاد شده حدود ۲ هزار اقلام مصرفی جذب کننده مواد نفتی از سطح دریا و هشت هزار و ۸۰۰ لیتر امحاء کننده ترکیبات هیدروکربنی مورد استفاده قرار گرفت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: از جمله اقدام‌های برجسته در فرایند پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ می‌توان به عملیات گسترده امحاء و جمع آوری آلودگی نفتی در اثر نشت نفت از یکی از خطوط لوله نفتی در آب‌های بندر گناوه اشاره کرد.

شکیبی نسب ادامه داد: آماده سازی بارج مخصوص جمع آوری و ذخیره مواد زائد نفتی و راه اندازی شناور تخصصی مقابله با آلودگی نفتی با نام دریا پاک یک و همچنین برگزاری مانورهای متعدد مقابله با آلودگی‌های نفتی از دیگر اقدام‌های برجسته برای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در سال گذشته و در راستای اشاعه فرهنگ محیط زیست دریایی برای کودکان، پس از تدوین مطالب متناسب با سن جامعه هدف چهار جلد کتاب چاپ و در بین دانش آموزان توزیع شد.

وی اظهار کرد: در راستای اشاعه فرهنگ محیط زیست دریایی فعالیت‌های فرهنگی متنوع مانند تدوین و چاپ کتاب کودک، پاکسازی سواحل استان، خلق شخصیت‌های عروسکی متناسب برگرفته از کتاب‌های چاپ شده و برگزاری نمایش عروسکی در دستور کار قرار دارد.

شکیبی نسب ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده می‌توان به تخصیص یک دستگاه کامیون با مخزن هفت هزار لیتری و استقرار آن در بندر بوشهر جهت دریافت مواد زائد از کشتی‌های متردد در این بندر بود.

شکیبی نسب ادامه داد: از هدف‌های آتی در زمینه حفاظت از محیط زیست دریایی و افزایش توان عملیاتی در آب‌های استان می‌توان به ارتقا تجهیزاتی شناور تخصصی مقابله با آلودگی شناور دریا پاک یک اشاره کرد.

وی گفت: همچنین این شناور به تجهیزات لازم جهت رسیدگی به دریانوردان در زمینه فوریت‌های پزشکی تجهیز خواهد شد.

کد خبر 6091319

دیگر خبرها

  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • حماس منتظر دریافت پیشنهادات جدید درباره آتش‌بس است/جزئیاتی از سفر هیات مصر به تل‌آویو
  • جزئیاتی از مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم